Yogaretreat

Acem Yoga-retreat på Lundsholm

Kursen startar
Lördag 08 juli 2023, 18:00
Kursen slutar
Lördag 15 juli 2023, 14:00

Du gör yoga fyra timmar om dagen under kunnig ledning av utbildade yogalärare. Yogatimmarna ger dig en introduktion till de viktigaste principerna inom yoga. Yogan gör att du andas och rör dig friare, och får mer energi. Du får också tid till dagliga promenader i de vackra omgivningarna.

Yoga är att träna sig i ledighet genom andning. Andningen är det mest centrala av kroppens emotionella uttryck. En oansträngd andning i kombination med rörelse är som en ledig upprepning av metodljudet i meditationen. Du övar dig i att inte låta dig pressas av inre prestationskrav och att inte anstränga dig för mycket.

Yoga är att praktisera mänsklighet och medmänsklighet genom ett möte med hur du behandlar din kropp.

Yogan mjukar upp kroppen, den gör dig lättare och gladare till sinnes - och den ger dig samtidigt en avspänning och försänkning som liknar den man får i meditationen. Yogan harmonierar din kropp, stärker den och gör att du kommer närmare dig själv.

Yogaretreaten arrangeras av Acem Norge och information och priser finns därför på acem.no, där du också gör din anmälan och betalning. Anmälan kan också mejlas till acem@acem.no

Retreaten vänder sig till alla med intresse för yoga - oavsett om du redan gör yoga och eller om du inte provat på yoga tidigare.

Kursen startar
Lördag 08 juli 2023, 18:00
Kursen slutar
Lördag 15 juli 2023, 14:00
 

Kurstyp: Yogaretreat

Kursen arrangeras av Acem

Kursledare

Borghild Glosimot

Yogalärare i Norsk Yoga-skole, och psykoterapeut och seniorrådgivare vid Statens Barnehus i Oslo.


Ulrike Zeiz

Assisterande yogalärare i Acem.


Jørgen Rafn

Yoga-lärare i Norsk Yoga-skole, och konsult inom konflikthantering.