Yogakurs

Yoga-workshop med meditation

Datum
Lördag 01 oktober 2022
Tidpunkt
10:00 - 15:00

Yoga-workshop kl 10-12, lätt lunch och därefter långmeditation 90 min samt vägledning. Du ska ha lärt dig Acem Meditation för att delta.

Acem Yoga har sin grund i den klassiskt meditativa hatha yogan. Den består av långsamma stretch-övningar med fokus på andningen. Yogan syftar till att mjuka upp kroppen samtidigt som den ger mental vila.

Vanliga resultat av yoga är mindre stress och spänningar, både kroppsligt, mentalt och emotionellt. Inte minst är övningarna bra för onda ryggar, spända muskler och spänningshuvudvärk. Yogan passar alla som vill utveckla kroppens sensitivitet, styrka och smidighet. Den ger en kroppslig utgångspunkt för upplevelse, inlevelse och insikt.

Övningarna gör du när det passar dig. Yoga på morgonen ger en effektiv start på dagen - du vaknar snabbare. Yoga som avslutning på arbetsdagen eller studierna ger en ny start på kvällen. Många tycker att de sover bättre efter lite yoga strax innan de lägger sig för natten.

Löst sittande kläder lämpar sig väl för yoga. Liggunderlag finns.

----------------------------

Om du skulle få problem med att anmäla dig, eller med att betala över PayPal, kan du gärna mejla din anmälan till acem.stockholm@acem.se, eller acem.uppsala@acem.se. Du kan förstås betala till Acem pg 57 69 53-4, eller kontant vid kursstart.

Du kan också betala med SWISH - Acem Sverige: 123 379 5242. Ange alltid vad betalningen gäller!

OBS! Mejl från Acem till gmail- eller hotmail-adresser hamnar ofta i spam, så titta gärna där om du saknar svarsmejl på din anmälan eller kursinformation

Datum
Lördag 01 oktober 2022
Tidpunkt
10:00 - 15:00

 

Frukt, te och lätt måltid serveras. Mjuk klädsel rekommenderas. Yogamattor finns.
 

Kurstyp: Yogakurs

Kursen arrangeras av Acem Sverige

Kursledare

Ann Karlsson

Managementkonsult och psykoterapeut med Steg 1-kompetens. Kursledare och yogalärare i Acem.


Helena Kettner Rudberg

Bibliotekschef 
Kursledare i Acem