Grundkurs i Acem Meditation - Steg 1

Lär dig meditera på Nordisk sommarretreat

Kursen startar
Lördag 02 juli 2022, 16:00
Kursen slutar
Lördag 09 juli 2022, 13:30

Alla kan lära sig Acem Meditation. Det är en enkel teknik, utan mystik. Du får en personlig introduktion och handledning som gör att du får en god start. Ledda diskussioner i grupp hjälper dig att hantera utmaningarna i början och att bli regelbunden i din meditation.

Grundkursen är en del av den nordiska sommarretreaten på Lundsholm. Undervisningen sker i grupp, utom när du får instruktionen och lär dig meditera - den gången är individuell. Under kursen blandas teori med gruppdeltagarnas egna erfarenheter av meditation. Förutom undervisningen för nybörjare deltar du i övrigt retreatprogram, t ex yoga, gemensamma promenader osv.

På grundkursen - Steg 1 - lär du dig

• Meditationstekniken
• Meditationspsykologi
• Att använda meditationen på egen hand

Kursen tar speciellt upp Acem Meditation som en metod för stresshantering och avspänning. Tekniken kan du sedan använda på olika sätt, regelbundet eller efter behov.

-----------------------------------------------------------------------------

Om du skulle få problem med att anmäla dig, eller med att betala över PayPal, kan du gärna mejla din anmälan till acem.stockholm@acem.se, eller acem.uppsala@acem.se. Du kan förstås betala kursavgiften till Acem pg 57 69 53-4, eller kontant vid kursstart.

Du kan också betala med SWISH - Acem Sverige: 123 379 5242. Ange alltid vad betalningen gäller!

OBS! Mejl från Acem till gmail- eller hotmail-adresser hamnar ofta i spam, så titta gärna där om du saknar svarsmejl på din anmälan eller kursinformation.

Kursen startar
Lördag 02 juli 2022, 16:00
Kursen slutar
Lördag 09 juli 2022, 13:30
Upplev stillheten i meditationerna på Lundsholm, kursgården som ligger vackert vid sjön Mangen, 2,5 mil nordost om Arvika. Här är det lugnt och stilla, och väl lämpat för yoga, meditationer och rekreation.
 

Kurstyp: Grundkurs i Acem Meditation - Steg 1

Kursen arrangeras av Acem Sverige

Kursledare

Margareta Hammarlund-Udenaes

Meditationslärare i Acem. Apotekare och professor i farmakokinetik.


Thor Udenæs

Meditationslärare i Acem. Investeringsdirektör inom global aktieförvaltning.